Onze Maatschap
Carmen Nitzer
René Retèl
Marjon Smit
Saskia Wegman

En onze Buitenmaatjes
Roger Baum
• Eva Maria Pieper

 

 

Buitenmaatje
Eva Maria Pieper

Ik groeide op in OostBerlijn en woon sinds 1978 in Nederland. In Amsterdam ben ik opgeleid als theaterregisseur, speldocent en dramaturg en heb lang als zodanig gewerkt. De laatste jaren werk ik vooral als coach, presentatieen communicatietrainer.

In 2010 heb ik de driejarige opleiding tot Master Coach & Counselor aan het Europees Instituut in Driebergen voltooid. Ik heb me ontwikkeld tot een aandachtige en betrokken personal coach en trainer. Door mijn ervaring als regisseur en speldocent richt ik mij ook op nonverbale communicatie en hanteer ik diverse dramatechnieken. Mijn levenservaring is een toegevoegde waarde.

INDIVIDuELE COACHING

Ik geloof dat elk mens over mogelijkheden beschikt om zijn eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Dat betekent aan de slag met jezelf. Als je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, ben je in staat om je persoonlijke effectiviteit sterk te verbeteren. Ik faciliteer
dat groeiproces met respect, compassie en inlevingsvermogen en maak daarbij gebruik van verschillende methodieken, afhankelijk van de hulpvraag en situatie.

Wil je met jezelf aan het werk in een coaching bij mij in Amsterdam? Bel dan voor een afspraak of voor meer informatie.

Meer informatie:
E-flyer

Mail:
info@mensenzoalswij.nl